top of page

EnergiePro biedt ook:

thermische isolatie, geluidsisolatie en warmte-isolatie

IMG_7685.JPG

Isolatie

Alleen de verwarming van een woning vertegenwoordigt reeds 75% van de globale energie-onkosten. Het is dus van groot belang om uw woning goed te isoleren om uw dagelijks comfort te garanderen en uw uitgaven te beperken. Op basis van onze jarenlange ervaring in het verstrekken van EPB-certificaten, hebben we beslist ons verder toe te spitsen op de isolatie van woningen. In België zijn er momenteel zo’n 800.000 woningen slecht tot zeer slecht geïsoleerd. Dit veroorzaakt niet alleen een onnodige vervuiling van het milieu, maar is ook een enorme verspilling. In de stad wonen kan aangenaam zijn en biedt zeker voordelen. Geluidsoverlast daarentegen kan een grote impact hebben op uw leefcomfort en kan verschillende klachten genereren. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke oplossingen aan te bieden, aangepast aan uw behoeften. In geval van een gemeenschappelijke muur kan dit opportuun zijn.

Photo housse spéciale.jpg

Thermische isolatie

Alleen de verwarming van een woning vertegenwoordigt reeds 75% van de globale energie-onkosten. Het is dus van groot belang om uw woning goed te isoleren om uw dagelijks comfort te garanderen en uw uitgaven te beperken. Mede door onze jarenlange ervaring in het afleveren van de EPB-certificaten, hebben we beslist om ons verder toe te leggen op de isolatie van woningen. Wat stellen we voor: Isolatie van daken en muren Isolatie van plafonds van garages en kelders De voordelen hiervan zijn: • Verbetering van het comfort, • Bescherming van de bouwconstructie tegen brand, • verlaging van de energiefactuur, • kleinere ecologische voetafdruk, • verbetering van de EPB-score, • deze werken komen in aanmerking voor bepaalde energiepremies. • Isolation thermique

IMG_3170.JPG

Geluidsisolatie

In de stad wonen kan aangenaam zijn en biedt zeker voordelen. Geluidsoverlast daarentegen kan een grote impact hebben op uw leefcomfort en kan verschillende klachten genereren. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke oplossingen aan te bieden, aangepast aan uw behoeften. In geval van een gemeenschappelijke muur kan dit opportuun zijn. We stellen u graag enkele oplossingen voor om u te beschermen tegen hinderlijke geluiden van de buren.

Isolation accoustique Mur.jpg

Warmte-isolering

Het sanitair warmwatercircuit werkt in principe 365 dagen per jaar 24 uur per dag en de isolatie wordt in anderhalf jaar afgeschreven. De verwarmingsbuizen voor de radiatoren zijn over het algemeen warm van 1 oktober tot 1 mei en hun isolatie levert een investeringsrendement op van 3 - 4 jaar. Bovendien vermindert deze isolatiewerkzaamheden direct de kosten, verbetert de EPB-waarde van elk appartement in een mede-eigendom en dus indirect de vastgoedwaarde van elk appartement.

bottom of page