top of page

Uw EPB-certificaat

Bekwaamheid en professionalisme.
Dienst uitgevoegd door een erkende certificateur.

EPB
certificaat
vanaf
119,00 €

Betaal de saldofactuur pas als u akkoord gaat met het voorlopige EPB-certificaat

PEB-Bruxelles

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt.

Certificat PEB à partir de 119,00€

Onze troeven Als erkend energieconsulent binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest zijn we uitstekend geplaatst om u het beste advies te geven om uw energie-onkosten te beperken en zodoende ook de CO2-uitstoot te verminderen. Bij het invoeren van de energiewaarden gebruiken we de reële waarden van uw woning. Deze zullen meer gedetailleerd zijn dan de standaardwaarden die het softwareprogramma voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voorstelt. De standaardwaarden beïnvloeden immers het EPB-resultaat van uw woning op negatieve wijze en zouden dus een vertekend beeld geven van de realiteit. Met deze werkwijze beogen we de tevredenheid van onze klanten en wensen we een correct certificaat af te leveren in plaats van een louter administratief document. Betaal pas als u het voorlopig EPB-certificaat ontvangt.

Amélioration de votre certificat

Uw EPB-certificaat In het Brussels Gewest zijn EPB-attesten verplicht voor eigenaren die hun eigendom verkopen of verhuren. Ook zijn we energieadviseur voor de regio. Zo geven we je systematisch concrete adviezen om de EPB-score van uw woning te verbeteren en zo snel meerwaarde te behalen.

rénovation énergétique

Uw succesvolle energierenovatie Wij modelleren uw woning met behulp van de EPB -certificeringssoftware en verkrijgen zo een voorlopig EPB-certificaat. Op basis hiervan, simuleren wij de EPB-aanbevelingen en nog veel meer om het gekwantificeerde resultaat te verkrijgen dat u voor uw vastgoed wenst. Op basis van deze simulatie helpen wij u bij het lastenboek voor uw energetische renovatie.

contrôle électrique

Uw elektrische controle Als onderdeel van de verkoop van mijn eigendom voor residentieel gebruik, is het verplicht om een elektrisch keuringscertificaat te hebben. Dit attest moet worden voorgelegd aan de notaris. Om het verkoopproces te vergemakkelijken, kunnen we de EPB- en elektrische certificaten gelijktijdig uitvoeren.

visite de votre certificateur

Het plaatsbezoek We helpen u de hoogst mogelijke score voor uw woning te behalen. Om het bezoek ter plaatse zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, vragen we u volgende documenten klaar te houden voor inzage : • De plannen van de woning, (Een copij op schaal 1/50 te laten aan de certificateur), • De eigendomsakte, de stedenbouwkundige vergunning, kadasterplan en –nummer, de basisakte voor een appartement in geval van mede-eigenaarschap, • Toegang tot de centrale stookplaats (af te spreken met de conciërge), • Een bewijs van ontvangst van de verwarmingsinstallatie, • Een verslag van de periodieke controle van de verwarmingsinstallatie, • Een keuringsverslag van deze installatie, • Indien van toepassing: het vorige EPB-certificaat; • Een EPB-verslag, • Een lastenboek, • Een aanvraag voor een energiepremie die werd aanvaard door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, • Originele facturen van aannemers, van de aankoop van materialen, van verwarmingstoestellen of van sanitaire installaties, • Foto’s die de isolatie van de verschillende wanden kunnen aantonen, • Technische documentatie, • Verslagen van werfvergaderingen.

Certificateur PEB agréé

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. Zo komt u niet voor verrassingen
te staan bij de afrekening.
Betaal de saldofactuur pas als u akkoord gaat met het voorlopige EPB-certificaat

Neem contact op met onze ploeg :
EnergiePro - 0497 20 77 77 - info@energiepro.be


Energieconsulent Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Erkend verstrekker van energiecertificaten
Verwarmingsadviseur type 1 - Onderneming  BE 0838.175.416

EnergiePro biedt ook:
thermische isolatie, geluidsisolatie en warmte-isolatie

Isolation

Thermische isolatie van de vloeren Alleen de verwarming van een woning vertegenwoordigt reeds 75% van de globale energie-onkosten. Het is dus van groot belang om uw woning goed te isoleren om uw dagelijks comfort te garanderen en uw uitgaven te beperken. Mede door onze jarenlange ervaring in het afleveren van de EPB-certificaten, hebben we beslist om ons verder toe te leggen op de isolatie van woningen.

Isolation thermique

Isolatie van de buizen Het sanitair warmwatercircuit werkt in principe 365 dagen per jaar 24 uur per dag en de isolatie wordt in anderhalf jaar afgeschreven. De verwarmingsbuizen voor de radiatoren zijn over het algemeen warm van 1 oktober tot 1 mei en hun isolatie levert een investeringsrendement op van 3 - 4 jaar. Bovendien vermindert deze isolatiewerkzaamheden direct de kosten, verbetert de EPB-waarde van elk appartement in een mede-eigendom en dus indirect de vastgoedwaarde van elk appartement.

EnergiePro

Wat stellen we voor : Isolatie van daken en muren Isolatie van plafonds van garages en kelders De voordelen hiervan zijn: • Verbetering van het comfort, • Bescherming van de bouwconstructie tegen brand, • verlaging van de energiefactuur, • kleinere ecologische voetafdruk, • verbetering van de EPB-score, • deze werken komen in aanmerking voor bepaalde energiepremies. • Isolation thermique

IMAGESSITEGÉRY2
IMAGESSITEGÉRY3
IMAGESSITEGÉRY5
IMAGESSITEGÉRY4
IMAGESSITEGÉRY6
IMAGESSITEGÉRY10
IMAGESSITEGÉRY7
IMAGESSITEGÉRY8
IMAGESSITEGÉRY9
bottom of page